Pianostemmen, hoe werkt dat?

Voor ik ga pianostemmen

Als ik kom pianostemmen bekijk ik eerst het binnenwerk van uw piano of vleugel. Ik controleer of de hamers, de dempers en de toetsen goed werken. Als dat mogelijk is, repareer ik kleine mankementen meteen.  Is er extra werk nodig? Dan bespreek ik vooraf de prijs en de tijd die ik nodig heb om dit te repareren met u.

Tijdens de stemafspraak

Met een mechaniek dat in orde is, kan ik gaan stemmen. Dit duurt ongeveer anderhalf tot 2 uur. Het is daarbij handig als het een beetje rustig is.
Het hoeft natuurlijk niet absoluut stil te zijn, maar met een kinderfeestje op de achtergrond is het stemmen wat lastiger.

Betalen voor het pianostemmen

U kunt mij contant betalen, u ontvangt dan een bon. U kunt ook het bedrag overmaken per bank. Pinnen kan niet. Op verzoek kan ik een factuur per e-mail sturen.

Uw piano weer prima gestemd