Pianostemmer in de Stedendriehoek, Salland en Vechtdal

Mijn werkgebied

Het gebied waar ik kom pianostemmen voor standaard tarief, beslaat de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen. Ook het Salland en Vechtdal horen tot mijn regio. Op deze pagina geef ik een opsomming van de steden en dorpen die daarbinnen vallen. Buiten dit werkgebied kom ik ook graag stemmen. Dit is misschien iets lastiger af te spreken, in verband met een langere reistijd.

Dorpen en steden binnen mijn regio

Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk aan te geven welke dorpen en steden binnen het gebied vallen waar ik kom pianospelen. Twijfelt u? Informeer dan even.

Apeldoorn, Balkbrug, Beekbergen, Dalfsen, Dedemsvaart, Deventer, Diepenveen, Empe, Emst, Epe, Gorssel, Hardenberg, Hattem, Heerde, Heino, Klarenbeek, Lemele, Lemelerveld, Lieren, Nieuwleusen, Olst, Ommen, Raalte, Terwolde, Teuge, Twello, Ugchelen, Vaassen, Voorst, Wijhe, Wilp, Warnsveld, Zutphen, Zwolle.

Apeldoorn Beemte Broekland Deventer Diepenveen Emst Epe Gorssel Lieren Terwolde Teuge Twello Vaassen Voorst Warnsveld Wilp Zutphen